Els Mossos d'Esquadra van reduir ahir al matí amb una pistola elèctrica l'home que estava atrinxerat des de dissabte a la tarda en un pis de Barcelona, ensenyant una arma de foc que va resultar ser simulada, després d'intentar sense èxit negociar amb ell durant 17 hores. Poc abans de les vuit del matí, els Mossos van optar per utilitzar la pistola elèctrica per immobilitzar l'atrinxerat, una vegada esgotades les vies de negociació que van explorar durant tota la nit.

L'home, que pateix algun tipus de trastorn mental, es va tancar dissabte a la tarda en un pis del carrer Rosselló de Barcelona, amenaçant d'atemptar contra la seva pròpia vida amb una arma de foc que, segons es va comprovar posteriorment, era simulada. Agents de l'àrea de negociació dels Mossos, al costat de familiars de l'home, van acudir al pis on s'havia atrinxerat per intentar convèncer-lo que deposés la seva actitud.

Per facilitar la tasca dels negociadors, els Mossos van tallar durant tota l'operació la travessia del portal 217 del carrer Rosselló (entre Balmes i Granados).