Alfredo Pérez Rubalcaba, exministre en els governs socialistes de Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero i exsecretari general del PSOE, es troba en estat greu però fora de perill després de patir un ictus aquest dimecres.

Els serveis d'urgències de la Comunitat de Madrid han rebut un avís a les 18:12 hores alertant que un home de 67 anys havia patit un desmai al seu domicili de Majadahonda, segons ha indicat a EFE un portaveu d'Emergències 112 Comunitat de Madrid .

L'històric dirigent socialista, que va ser vicepresident amb Zapatero, ha estat atès en el seu habitatge per un equip del SUMMA i després traslladat cap a les 19.00 hores a l'Hospital Porta de Ferro Majadahonda.

Pérez Rubalcaba exerceix actualment com a professor de Química Orgànica a la Universitat Complutense des 2014, després de deixar la primera línia de la política.

Després de conèixer-se la notícia, el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha enviat aquest dimecres el seu afecte i el de tots els socialistes a l'exvicepresident.