Un nen de tres anys va morir atropellat per la seva mare aquest diumenge a Montblanc. L'accident va tenir lloc al voltant de les set de la tarda al pàrquing de Sant Miquel de la capital de la Conca de Barberà.

Segons han explicat a l'ACN fonts municipals, la mare del menor estava fent maniobres per engegar el vehicle, que s'havia avariat, quan va atropellar l'infant. El menor era veí d'Osca i estava visitant Montblanc amb la seva família.

Montblanc decreta tres dies de dol

L’Ajuntament de Montblanc ha decretat tres dies de dol per l’atropellament mortal d’un nen de tres anys aquest diumenge a la tarda. El consistori montblanquí ha col·locat la bandera a mitja asta amb un crespó negre. El petit va ser atropellat accidentalment per la mare mentre aquesta maniobrava el vehicle familiar en una zona d’aparcament de la vila.

Segons fonts municipals, la tragèdia va ocórrer pels volts de les set de la tarda al cèntric pàrquing de Sant Miquel. Els pares, amb un fill únic, són veïns d’Òsca i estaven de visita turística a Montblanc junt amb una altra parella, també amb fills petits. El vehicle dels amics es va avariar. Quan una grua ja recollia el cotxe, la mare del menor va començar a maniobrar el seu, un vehicle tot terreny, per treure'l de l’aparcament i aleshores es va produir el fatal atropellament.

Tot i que els familiars van traslladar ràpidament l’infant al Centre d’Atenció Primària i es van activar dues ambulàncies i un helicòpter del SEM, no es va poder fer res per salvar-li la vida. L'Ajuntament de Montblanc expressa el condol i dona tot el suport als familiars del nen mort.