El líder nord-coreà, Kim Jong-un, va mostrar la seva satisfacció després de rebre una carta del president dels Estats Units, Donald Trump. El contingut de la missiva no ha estat revelat; però Kim va dir després de llegir-la que el contingut era «excel·lent». A més, va agrair el «judici polític i el coratge incomparable del remitent», i va destacar que meditarà «amb serietat» el contingut d'aquesta missiva.

Kim va rebre aquesta carta l'endemà que Trump anunciés que havia prorrogat un any les sancions contra Corea del Nord. «L'existència i el risc de l'augment d'armes a la península de Corea i les accions i polítiques del Govern de Corea del Nord continuen sent una inusual i extraordinària amenaça a la seguretat nacional, política estrangera i a l'economia dels Estats Units», va explicar el mandatari nord-americà en un comunicat.

L'assessor de Seguretat Nacional de la Casa Blanca, John Bolton, va afirmar l'11 de juny que una tercera cimera entre el president nord-americà i Kim és possible, si bé va dir que la pilota és a la teulada de Pyongyang.