?Almenys 10 persones van morir, inclòs l'atacant, i 16 van resultar ferides en un tiroteig registrat a la ciutat nord-americana de Dayton (Ohio), menys de 24 hores després de l'atac d'El Paso . «El tirador ha mort. Hi ha 9 persones més mortes, també. Almenys 16 persones han estat traslladades a hospitals de l'àrea amb lesions», va explicar el departament de Policia de Dayton al seu compte de Twitter.

El tiroteig va tenir lloc al voltant del bar Ned Peppers, a l'oest del centre de Dayton, fins on es van desplaçar nombrosos agents de policia i ambulàncies. En una compareixença al lloc dels fets, l'assistent del cap de policia Matt Carper va explicar que diversos agents van arribar gairebé immediatament i van abatre l'atacant.

Als vídeos difosos a les xarxes socials es pot veure persones corrent mentre s'escolten múltiples trets als carrers, així com el suposat tirador a terra. La policia va explicar que havien obert el Centre de Convencions de Dayton per reunir familiars i amics de les víctimes.