El magnat i 'broker' nord-americà Jeffrey Epstein ha aparegut mort a la presó de Nova York on romania ingressat a l'espera de ser jutjat per explotació sexual, entre altres càrrecs, en el que es tractaria en principi d'un acte de suïcidi, segons han confirmat múltiples fonts oficials a ABC News.

Epstein va ser descobert mort aquesta passada nit a la seva cel·la del Centre Correccional Metropolità de Manhattan.

El multimilionari, de 66 anys, ja va haver de ser atès el 25 de juliol després de ser trobat semi inconscient i amb marques al coll, també dins de la seva cel·la.

Epstein va ser imputat per tràfic sexual de menors i conspiració, després de l'aparició de nous testimoniatges que el situaven com capitost d'una "vasta xarxa" d'explotació de menors des de les seves mansions a Manhattan i Florida entre 2002 i 2005.

Anteriorment havia estat sota investigació per part de les autoritats federals i locals per delictes sexuals contra nenes menors d'edat que van tenir lloc entre 2002 i 2005 a Nova York i Florida. L'empresari va arribar a alternar-se amb l'elit dels Estats Units, començant pel president Trump o l'expresident Bill Clinton.