Cambrils viu amb normalitat el segon aniversari de l'atemptat al passeig marítim, que va tenir lloc la matinada del 18 d'agost. Ahir la platja estava plena de banyistes i el passeig marítim i els carrers comercials també presentaven una bona afluència de visitants.

Un ram de flors dedicat a la veïna de Saragossa que va morir en l'atac va presidir el Memorial per la Pau, la inscripció inaugurada l'any passat al davant del Club Nàutic de Cambrils.

Els veïns i visitants que passejaven per aquest punt s'aturaven, encuriosits. Van assegurar que l'atemptat està superat, però no oblidat. Els comerciants i restauradors van afirmar que l'atemptat no ha tingut un impacte significatiu en els seus negocis, però van alertar que aquest estiu està sent fluix.

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà avui, a tres quarts de cinc de la tarda, una ofrena floral al Memorial per la Pau del passeig marítim en homenatge a les víctimes. Es preveu que sigui un acte ràpid i senzill.

Fonts de l'Ajuntament de Cambrils han explicat que enguany no han organitzat cap acte institucional. De fet, l'any passat el consistori ja va manifestar que no preveia fer actes commemoratius cada any.