Unes 9.800 persones, gairebé totes les evacuades per l'incendi forestal de Gran Canària, van poder tornar als seus habitatges en una jornada en què el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, va visitar les zones afectades i va anunciar tot el suport per part de l'Estat. També a última hora de la tarda el Govern de Canàries va recordar que l'incendi està estabilitzat però no controlat, i que cal mantenir totes les mesures de precaució.

Els únics nuclis als quals encara no s'havia permès el retorn a l'hora de tancar aquesta edició eren Guayedra i El Sao, a Agaete, i Mesas de Galzaz, a San Matero, a causa de problemes d'accessos. Romanien tancades les carreteres GC-216 (Tamadaba); la GC-231, des de Los Berrazales fins a El Sao, i la GC-222, per l'existència d'un cable a la carretera.

La direcció dels serveis d'emergència va fer una crida a la prudència perquè la població eviti la zona perquè, encara que la major part de les carreteres ja estan obertes, hi ha danys a les infraestructures i les barreres de protecció. Va explicar que s'ha de circular a baixa velocitat, amb molta precaució i quan sigui estrictament necessari.

Els albergs provisionals establerts a instal·lacions municipals van anar tancant a mesura que tornaven les persones evacuades a casa i ja no en queda cap operatiu. L'incendi està estabilitzat, però no controlat, i continuen els treballs d'extinció a tot el perímetre, segons van destacar les autoritats.