La polèmica continua entre els entorns propers de Macron i Bolsonaro. Paulo Guedes, actual ministre d'Economia del Brasil i un dels homes de confiança del president Jair Bolsonaro, va qualificar ahir Brigitte Macron, l'esposa del president de la República Francesa, de «realment lletja».

Guedes va fer aquestes declaracions en un seminari sobre privatitzacions a la ciutat de Fortaleza, durant el qual Guedes va citar la primera dama del país francès mentre defensava la seva gestió econòmica els últims mesos, per emfasitzar que el seu país només debat polèmiques banals, com l'enfrontament entre Bolsonaro i Macron.

Guedes va donar suport a Bolsonaro d'aquesta manera: «Macron va dir que estem cremant la selva brasilera i el president [Bolsonaro] va respondre-hi i va dir que la dona del francès és lletja i que per això ell diu aquestes coses. Molt bé, és una cosa divertida. No hi ha cap problema. Tot és veritat. El president va dir realment això i és realment veritat, la dona és realment lletja».