Tsunami Democràtic ha convocat una jornada d'activitats culturals, polítiques i festives per a la tarda del dia de reflexió, entre les quatre i les deu de la nit.

Amb el lema «El dia 9-N fem-los reflexionar», insta la ciutadania a organitzar-se a totes les ciutats, pobles i barris de Catalunya.

«Tsunami Democràtic fa una crida a desobeir la Junta Electoral», apunta en un comunicat, en el qual demana a l'Estat que «reflexioni» sobre la sentència del Tribunal Suprem i les persones exiliades, sobre la «violència policial aplicada contra la població pacífica», sobre la seva «incapacitat per dialogar» i sobre «com s'utilitza Catalunya contínuament com una arma per treure rèdits electorals».

Tsunami Democràtic també reclama que pensi sobre «com impedeix l'exercici dels drets fonamentals a la seva ciutadania» i sobre «com utilitza la Junta Electoral Central per coartar drets fonamentals de manera arbitrària i indiscriminada».

«La gent ja ha reflexionat, el 9-N és un bon dia perquè ho faci l'Estat», conclou Tsunami Democràtic, que aposta per demostrar un cop més la força de la gent.