El restaurant Angle ha obert aquest dijous les seves portes amb un increment de reserves després d'aconseguir dues estrelles Michelin. "Ahir a la nit vam rebre les reserves de gairebé una setmana", explica Karen Escribano, directora del restaurant Angle i cap de sala. La notícia va saltar aquest dimecres a la nit a la gala de les Estrelles Michelin celebrada a Sevilla. El restaurant barceloní Angle del popular xef Jordi Cruz va sumar una segona estrella Michelin. Josep Lluís Rivera Cruz, sommelier del restaurant Angle, ha explicat que avui han aconseguit un somni que semblava que no podia ser. "És un repte nou, molt 'trempador' i que segur farà evolucionar molt" el restaurant. Escribano detalla que va rebre la noticia amb "una emoció increïble".

Com s'indica al web del restaurant, ubicat al carrer Aragó entre Aribau i Enric Granados, Angle es defineix com un establiment que "barreja tradició amb modernitat. Una cuina pensada per agradar i fer gaudir plenament a tots els nostres comensals d'una experiència gastronòmica completa". La guia Michelin va destacar del restaurant Angle que el xef Alberto Durá "aposta, en la línia amb les consignes marcades pel mediàtic xef Jordi Cruz, pel què ells defineixen com "alta cuina de consum quotidià"".

Com si fos un dia més, els cuiners i treballadors del restaurant ho estaven preparant tot per rebre al migdia els clients, que no han estat aliens a l'èxit d'Angle. "Ahir a la nit vam rebre les reserves de gairebé una setmana", apunta Escribano.

El sommelier explica que s'han caracteritzat perquè tenen un tracte familiar i proper amb la gent. Aquest "és un dels nostres punts forts". També destaca que part del seu èxit és gràcies a la constància i creure en el projecte "que ha costat molt".

El sommelier del restaurant recorda que els primers anys de l'establiment "van ser molt complicats i difícils" i explica que han aconseguit "aguantar. Hem treballat i hem caigut moltes vegades i ens hem tornat a aixecar. I aquí ha arribat la recompensa de tot".

ÀBaC

Escribano explica que es diferencien amb l'ÀBaC perquè aquest és "més luxós" i Angle són "el germanet petit" i tenen "un tracte més proper i cuina més tradicional, tot i que també és innovadora".

Jordi Cruz

"Era el projecte que em feia més il·lusió que guanyés la nova estrella, fa anys que la buscàvem", va explicar Jordi Cruz als mitjans després de pujar a l'escenari del Teatre Lope de Vega de Sevilla per recollir les dues estrelles Michelin del seu restaurant Angle de Barcelona. El moment en què es va donar a conèixer la doble estrella va ser molt especial perquè un cop Cruz va pujar a l'escenari no va voler vestir la camisa de xef. Cruz ha cridat Alberto Durá per pujar a la tarima i ha fet que es vestís amb la camisa blanca que distingeix els millors cuiners. Després els dos es van fer la fotografia oficial. "És un projecte que surt del cor i em feia molta il·lusió que guanyés", va assenyalar Jordi Cruz.