El diputat de la CUP al Parlament Carles Riera va assegurar que ratificar Quim Torra en la seva condició de president de la Generalitat i diputat és un gest de «desobediència» davant «els aparells d'un Estat que nega drets», i va cridar a la «mobilització civil continuada». En la seva intervenció, Riera va assenyalar que «els drets democràtics» del «poble català» només es podran aconseguir «a base d'assumir sacrificis», i va acusar la Junta Electoral Central (JEC) d'haver perpetrat «un cop d'Estat judicial» en haver ordenat retirar a Torra l'acta de diputat al Parlament i executar la seva inhabilitació.

«Al règim i la repressió cal combatre'ls o escanyen més fort. Abans de dialogar amb el règim del 78 cal derrotar-lo democràticament», va assenyalat el representant de la CUP.

Riera va aclarir que la ratificació a Torra no suposa en cap cas un aval al seu Govern, al qual acusa de ser «més favorable als interessos del capital que al de les classes populars» i de «col·laborar amb la repressió».