Segueix-nos a les xarxes socials:

Arrestat un home acusat de llançar la dona des d'un tercer pis, a Valladolid

La Policia Nacional investiga si es tracta d'un nou cas de violència masclista

Arrestat un home acusat de llançar la dona des d'un tercer pis, a Valladolid| EP

Agents de la Policia Nacional han detingut a Valladolid un home de 45 anys després de la mort aquesta matinada de la seva dona, de 56, a qui hauria llançat al buit des d'un tercer pis al barri de los Pajaritos de Valladolid. La Policia està investigant les circumstàncies de l'homicidi i tot apunta a un nou cas de violència masclista.

En una entrevista a la Cadena Ser, el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, s'ha referit a aquest crim masclista i ha assenyalat que la víctima no havia presentant cap denúncia de maltractament, així que "no estava inclosa en el sistema VioGEN".

Si es confirma la naturalesa masclista del crim, seria la víctima mortal número 19 de la violència de gènere en el que va d'any a Espanya, la 1.052 des que van començar a registrar les estadístiques el 2003.

Les víctimes de violència de gènere són un col·lectiu especialment vulnerable en aquesta situació d'aïllament domiciliari per veure forçades a conviure amb el seu agressor 24 hores, el que les col·loca en una situació de major risc. Tot i l'estat d'alarma, els serveis d'atenció i protecció de víctimes són essencials i continuen funcionant.

Prem per veure més contingut per a tu