El Govern espanyol ha decidit ampliar la capacitat del transport públic, que fins ara estava limitada a un terç de l'ocupació total per prevenir contagis. A partir d'avui es permetrà omplir fins al 50% dels seients en els transports on tots els ocupants hagin d'anar asseguts, com poden ser autobusos o trens, i les empreses hauran d'adoptar les mesures que calguin per procurar la màxima separació possible entre els viatgers.

Pel que fa a transports on es combinin seients i persones dretes, només es podrà ocupar el 50% dels seients i s'haurà de garantir la distància social prenent com a referència una ocupació màxima de dos viatgers drets per metre quadrat.

A més, en el cas d'autobusos sempre s'haurà de mantenir buida la fila posterior al seient del conductor. Pel que fa a taxis, hi podrà haver dues persones per cada fila de seients exceptuant la del conductor, on només hi podrà ser ell. Serà obligatori l'ús de mascaretes a tot el transport públic.

D'altra banda, als vehicles privats de fins a nou places, inclòs el conductor, hi podrà haver dues persones per cada fila de seients.

En el cas de vehicles que només tinguin una fila de seients, com per exemple les cabines de vehicles pesants o furgonetes, també hi podrà anar un màxim de dues persones sempre que portin mascareta; en cas que això no es compleixi, només hi podrà anar el conductor.