L'Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys ha posat a concurs el projecte de millora dels accessos i de la connectivitat digital a la zona esportiva, escolar i cultural, amb un pressupost de 95.570 euros. Aquesta actuació significarà un avanç important per al dia a dia dels veïns, sobretot per l'obertura del carrer de la Creueta, a les hores d'entrada i sortida dels nens de l'escola.

El projecte es divideix en dues actuacions. La primera consisteix en l'obertura i pavimentació del carrer de la Creueta (entre el car-rer de les Coses i el carrer Grau de l'Areny).

En l'actualitat, el vial que dona accés a la zona escolar i a la zona esportiva és un carrer sense sortida i presenta problemes de circulació en els moments d'entrada i sortida de l'escola i també en altres actes de la zona. Amb aquesta actuació, es reorganitzaran les direccions de circulació dels car-rers, s'ampliaran les places d'aparcament, i es connectaran i milloraran les xarxes de clavegueram, enllumenat i d'altres.

Aprofitant l'obertura d'aquest carrer, es procedirà a realitzar una xarxa interna de fibra òptica per abastir els diferents equipaments municipals, i aconseguir així crear una xarxa de fibra òptica interna per als equipaments del municipi situats en aquesta zona, tenint en compte que quan arribi la fibra òptica de la Generalitat aquesta xarxa interna funcioni a partir d'un punt de connexió a la fibra que actualment ja hi ha instal·lat al poble.