Una persona ha donat positiu per coronavirus al Solsonès, segons va confirmar aquest dimecres el Centre Sanitari del Solsonès. Les 60 PCR realitzades aquesta setmana han detectat el nou cas. Concretament es tracta d'un jove que presenta símptomes lleus de la malaltia. Aquest positiu s'afegeix als 44 acumulats des del mes de maig a la comarca.

El cas que s'ha detectat aquesta setmana a partir de 60 PCR realitzades al Centre Sanitari del Solsonès correspon a una persona jove de Solsona que presenta símptomes lleus i que segueix les indicacions en règim d'aïllament al seu domicili.

El Centre Sanitari ha iniciat la tasca de seguiment dels seus contactes, que se sotmetran a la prova PCR la setmana vinent. Amb els 60 testos d'aquesta setmana, l'ens comarcal de salut suma 717 proves fetes als usuaris de la comarca. El seu director mèdic, el doctor Juan Campus, ha confirmat que actualment no hi ha cap positiu de la comarca ingressat en un centre mèdic. Tant els positius detectats que presenten símptomes com els que no en presenten segueixen aïllats al seu domicili i s'està fent un seguiment dels seus contactes estrets.

El Centre Sanitari reitera la necessitat de mantenir les condicions que assegurin protecció per evitar contagis.