El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va donar ahir positiu de coronavirus, tal com van explicar a l'agència de notícies ACN fonts de Govern. Calvet es va fer la prova de PCR dijous després de presentar símptomes lleus.

Segons les mateixes fonts, es troba bé i a partir d'ara farà quarantena. El Consell Executiu es va reunir ahir al matí, però Salut considera que els membres del Govern no són contactes de risc perquè van respectar les distàncies de seguretat.

Tot i això, el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, sí que farà almenys 14 dies d'aïllament, perquè va mantenir una conversa en privat amb Calvet abans de la reunió del Govern. Tots dos consellers han anul·lat les seves agendes.

Puigneró es farà la prova de PCR i farà aïllament domiciliari. El conseller de Polítiques Digitals ha suspès la seva agenda, de manera que s'ha anul·lat la presentació del projecte de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat entre el Port de la Selva i l'Escala, que era previst portar a terme avui al migdia a l'ajuntament d'aquest primer municipi (Alt Empordà).