En paral·lel a les concentracions a 10 punts del Bages i Moianès convocades per l'ANC per la Diada, les principals artèries del Bages viuran aquest 11 de setembre una rua de vehicles d'unes dues hores de durada i amb final a la presó de Lledoners. Entre altres, les vies que es poden veure afectades seran la C-25 (entre Sant Salvador de Guardiola i Sallent) i la C-55 (entre Sant Vicenç de Castellet i Súria).

La caravana de vehicles sortirà des del pàrquing de l'antiga discoteca Menfis a 3/4 de 6 de la tarda i passarà per Sallent, Sant Joan de Vilatorrada, Súria, Manresa, Sant Vicenç de Castellet i Sant Salvador de Guardiola per acabar a 3/4 de 8 del vespre a Lledoners.

Aquesta rua l'organitza l'assemblea territorial de Santpedor i Castellnou de Bages conjuntament amb el CDR i el Consell Local per la República del municipi, Òmnium Bages i el Col·lectiu d'independentistes de la comarca Bages. L'assemblea territorial de Sant Joan de Vilatorrada també organitza una rua de vehicles a la seva localitat que acabarà confluint amb la comarcal quan aquesta passi pel municipi.