L'exdiputat de la CUP Antonio Baños va afirmar ahir, després de prestar declaració davant del jutge per desobediència en negar-se a contestar les preguntes de VOX en el judici del procés al Tribunal Suprem, que " «al combatre el feixisme des del principi».

Baños estava citat ahir en un jutjat d'instrucció per declarar com a imputat per desobediència després d'haver -se negat a respondre a preguntes de VOX al judici als líders del procés al Suprem. En un vídeo al twitter de la CUP, en què Baños apareix amb l'exdiputada del partit Eulàlia Reguant, que també està imputada per desobediència pels mateixos motius, Baños argumenta que «cal combatre un partit feixista» com VOX «des del principi».

«El gest que ja vam fer -al Suprem i el que farem en el futur judici per desobediència si se celebra és important per marcar un límit i demostrar que el feixisme no pot entrar en cap institució, la jurídica tampoc. L'hem de combatre des del principi», va dir Baños en aquest vídeo. Reguant, per la seva banda, va assenyalar que «des del primer moment teníem clar» que la presència de VOX al judici del procés «no era una anècdota», sinó que «formava part de la connivència amb l'Estat per no haver depurat el sistema judicial».