28 de setembre de 2020
28.09.2020
Regió7

Els Mossos dispersen més de cent persones amb trets a l'aire a Figueres

Una patrulla perseguia un vehicle que es va encastar en una casa barri del Culubret . Es va haver de demanar reforços en ser envoltats i increpats per veïns

28.09.2020 | 18:22
Els fets van tenir lloc al sector oest de Figueres

Els Mossos d'Esquadra es van veure obligats diumenge a la tarda a donar trets a l'aire per dispersar més de cent persones que els envoltaven al barri del Culubret de Figueres en una perssecució que va començar al barri del costat.

Una patrulla d'agents perseguia un vehicle per un tema de salut pública. Va fugir creuant el barri de Sant Joan a tota velocitat, creuant la carretera de Llers i es va acabar encastant en una casa al carrer Major del Culubret.

Els fets van passar quan passaven vint minuts de les cinc de la tarda. Segons mossos, van veure un vehicle que estaria implicat en un tema de salut pública. En veure els agents que s'adreçaven cap a ells va fugir. Estava ocupat per dues persones.


Posted by Dolores Dolores Heredia on  Dilluns, 28 de setembre de 2020

Es va iniciar una persecució per l'interior de Figueres que va quedar enregistrada en imatges que s'han difós per les xarxes on es poden veure els dos vehicles a tota velocitat pels carrers.

El vehicle que fugia es va encastar a la porta d'una casa.

Els Mossos han informat que el conductor va fugir del lloc corrents, però es va poder detenir l'acompanyant i es va recuperar una caixa de cabdells de marihuana de l'interior del vehicle.

En aquell moment, però, els van començar a envoltar veïns del barri. Van quedar envoltats per més de cent persones que es van abraonar sobre ells i els van intentar agredir, segons la informació facilitada.

A les imatges difoses per les xarxes es poden veure diverses persones indignades per l'actitud de Mossos, pels trets a l'aire, per la detenció i per la presència d'armes i increpant-los.

Davant la situació i perillant la seva integritat, diuen, a banda de demanar reforços, van efectuar diversos trets a l'aire per initimidar.

Posteriorment van arribar més patrulles dels Mossos i també de la Guàrdia Urbana de Figueres i es va procedir a una mediació.

Els agents van detenir l'acompanyat del vehicle, un home de 25 anys. Els Mossos tenen identificat el conductor del vehicle, que es va escapar, i no descarten més detencions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook