Familiars d'usuaris de la residència de gent gran concertada Las Vegas, situada a la localitat de Ciempozuelos de Madrid, han interposat una denúncia contra una auxiliar que va realitzar vexacions a una dona gran a qui cuidava mentre ho gravava amb el seu telèfon mòbil, segons informa Europa Press.

Al vídeo, de 21 segons i que s'ha difós a través de les xarxes socials, s'observa a una dona al terra en un passadís del geriàtric. S'intenta aixecar ajudant-se d'una cadira de rodes davant la presència d'una treballadora que l'ignora i, a més, es burla d'ella. "Hem arribat a la casa del terror", s'escola que diu la cuidadora, que ja ha estat expedientada.

La Comunitat de Madrid ha afirmat que "no tolerarà cap mena de maltractament i que perseguirà qualsevol actuació que suposi una vulneració als drets de les persones grans que resideixen en els centres de la regió".

Per tal de comprovar si els fets han de ser traslladats a Fiscalia, la Conselleria va enviar un equip d'inspectors autonòmics al centre perquè comprovin el que va passar i determinin l'existència de qualsevol responsabilitat.