La Policia Local de Manresa va actuar dissabte al matí al camp del Gimnàstic Manresa després que s'acumulés un grup de prop de 100 persones a la sortida del recinte que no complien les mesures de seguretat per evitar el contagi de la covid-19.

Segons la policia, dissabte al voltant de les 11 del matí es van aplegar prop de 100 persones a la sortida del recinte d'un club esportiu de la ciutat després que hagués convocat diverses competicions internes. Els agents s'hi van personar per aixecar acta i recordar l'obligatorietat de formar grups de 6 persones, portar les mascaretes i respectar el distanciament.

Regió7 va poder saber que els fets van tenir lloc a la sortida del recinte del Gimnàstic Manresa. El club assegura que es van dur a terme sessions d'entrenaments i que, només per aquella ocasió i sota la demanda dels pares i mares, es va permetre l'entrada de dues persones per jugador, sempre seguint les normes de seguretat. Va ser en un moment determinat quan es va acumular la gent que sortia d'un entrenament amb la que entrava al següent a fora del recinte.