Almenys dues persones van morir i cinc més van resultar ferides ahir a la matinada en un apunyalament que va dur a terme presumptament un home que duia una disfressa d'època medieval.

La Policia del Quebec va anunciar al seu perfil de Twitter que van detenir un sospitós prop de les 01:00 hores locals (06:00 hores peninsulars) i va demanar als ciutadans del Quebec que romanguessin a casa. Prèviament havia informat que es buscava un home caracteritzat amb una disfressa «medieval».

Segons una roda de premsa posterior que va oferir la Policia, de la qual s'ha fet ressò la ràdio pública canadenca Radio Canada, el sospitós hauria dut a terme diversos atacs amb un ganivet o una espasa.

Malgrat l'arrest, la investigació continua i la Policia va mantenir diverses hores acordonat el nucli antic de la ciutat. Segons Radio Canada, tant els cinc ferits com el sospitós, que hauria estat trobat a prop del port amb signes d'hipotèrmia, van ser traslladats a l'hospital més proper.

Els cossos de seguretat van ser informats dels fets a les 22:22 hora local (03:22 hora peninsular) quan dos dels ferits haurien trucat per demanar ajuda, moment en el qual es va posar en marxa l'operatiu de recerca.