Donald Trump s'ha autoadjudicat en una piulada a Twitter la victòria electoral als estats de Pennsilvània, Geòrgia, Carolina del Nord i Michigan, malgrat que en alguns encara no hi ha dades definitives, o que per exemple diversos mitjans atorguen a Biden la victòria a Michigan. L'actual president nord-americà i candidat republicà a la reelecció ha subratllat que en cadascun d'aquests quatre estats hi té un "gran lideratge". Trump reacciona d'aquesta manera després del discurs de Joe Biden que no s'ha proclamat guanyador, però ha indicat que ha guanyat en prou estats per a estar en disposició d'aconseguir la victòria final.

Diversos mitjans donen a Biden la victòria a Michigan, amb la qual cosa sumaria ja 264 vots electorals, només sis per sota dels 270 necessaris per arribar a la Casa Blanca. Amb Michigan el demòcrata només necessita sumar Nevada, on lidera, per aconseguir la presidència, sempre en cas que mantingui Arizona, que AP ja li ha atorgat.

El recompte, però, està marcat per les demandes de l'equip del president, Donald Trump, per revisar-lo als tribunals. L'equip del republicà ha avisat que demanarà un nou recompte "immediatament" a Wisconsin mentre que ja ha demanat formalment aturar-lo a Michigan i Pennsilvània.