Els Mossos d'Esquadra van arrestar ahir dijous a les 22.00 hores el presumpte autor de l'homicidi d'una dona de 65 anys el cadàver de la qual va ser trobat dimecres a les set de la tarda pels Bombers de Barcelona. El sospitós és el gendre de la víctima, segons fonts consultades per EL PERIÓDICO. Es tracta d'un home de nacionalitat romanesa i de 43 anys.

La filla de la víctima, la parella de l'ara arrestat, havia trucat a Emergències perquè la seva mare no responia i sabia que es trobava a l'interior del domicili. Els funcionaris es van despenjar des del balcó superior, una sisena planta, i des d'allà van accedir a la residència.

A l'entrar, van localitzar el cos de la dona estès a terra, de cap per avall. Els bombers van confirmar que havia mort i van donar avís als Mossos. El cadàver, que va ser aixecat per la comitiva judicial cap a les deu de la nit, presentava ferides d'arma tallant. Els investigadors de la policia catalana es van fer càrrec d'unes indagacions que estan sota secret de sumari.

El crim va tenir lloc a l'interior d'un pis que era propietat d'una àvia que va morir fa pocs mesos. La dona de 65 anys que va ser localitzada sense vida era la filla de l'antiga propietària. Feia temps que tant la víctima com el germà d'aquesta miraven de vendre aquesta propietat.

El pany de la porta no estava forçat i els Mossos van posar la lupa sobre l'entorn més immediat de la dona. Ahir dijous, 24 hores després del crim, els investigadors van arrestar el gendre com a presumpte autor de la mort de la mare de la seva dona.