Segueix-nos a les xarxes socials:

El naufragi d'un pesquer rus deixa almenys 17 desapareguts

Dues persones han sigut rescatades amb vida després de l'enfonsament al mar de Barents, on les temperatures són de 20 graus sota zero

El naufragi d'un pesquer rus deixa almenys 17 desapareguts| Twitter

Un pesquer rus s'ha enfonsat al mar de Barents i 17 dels seus 19 tripulants estan desapareguts, ha informat aquest dilluns el Ministeri de Rússia per a Situacions d'Emergència.

«Dues persones han sigut rescatades», ha indicat Emergència en comunicat, que ha afegit que es porta a terme la recerca dels altres tripulants.

Les autoritats han assenyalat com a causa probable del naufragi la congelació de l'embarcació, ja que a la zona en què navegava es registren temperatures per sota dels 20 graus sota zero.

El pesquer, matriculat al port de Murmansk (nord-oest de Rússia) amb el nom d''Onega', s'ha enfonsat a les proximitats de l'arxipèlag de Nova Zembla.

«Quan va començar a naufragar va enviar alguns SOS, de manera automàtica i manual», ha dit una font esmentada per l'agència Interfax.

Ha afegit que diversos pesquers que pescaven a la zona van acudir en ajuda de l''Onega' i van aconseguir rescatar amb vida dos dels tripulants.

«Portaven vestits de neoprè. El capità no n'és un. Dels altres membres de la tripulació no se'n sap res», ha dit.

Prem per veure més contingut per a tu