Segueix-nos a les xarxes socials:

L'històric hotel va tancar el 2012 i s'ha convertit en centre de negocis

A l'antic hotel on ara hi ha l'Agència de Salut Pública hi ha despatxos i també una escola de dansa

L'antic hotel Pere III es va convertir anys enrere en l'edifici «Centre de negocis Pere III». L'activitat del que era l'hotel més gran de Manresa es va acabar el 2012. A mitjan aquell any ja es van fer obres a l'interior de l'immoble per convertir habitacions de la planta baixa en despatxos professionals, i pocs després va deixar d'admetre reserves per passar la nit a l'hotel, catalogat aleshores com un establiment de tres estrelles. Tenia 131 habitacions.

Tot i el canvi d'orientació manté pràcticament el mateix aspecte que fa uns anys li va permetre ser un dels edificis emblemàtics d'una de les entrades de Manresa. Ara, a la porta principal pel sector de la Muralla de Sant Francesc hi ha un gran rètol en el qual remarca que hi ha espais de lloguer per a oficines o altres negocis.

Als baixos hi ha un restaurant-cafeteria, i el principal accés al que abans eren les habitacions és per l'aparcament. A un dels extrems del pàrquing encara hi ha un rètol penjat en un fanal on diu que està reservat «als clients de l'hotel».

A dins l'edifici hi ha oficines, una escola de dansa i altres negocis que a partir d'ara seran veïns de la subdirecció general de l'Agència de Salut Pública de Catalunya a les comarques centrals. A l'interior, una ampla escala, a més a més dels ascensors, fa de nexe d'unió de tots els nego cis, empreses i serveis que s'hi ofereixen.

Prem per veure més contingut per a tu