El CAP Olesa, del 19 al 28 de gener, el CAP va realitzar 681 PCR, de les quals 33 van ser positives; i 364 tests d'antígens (molt més ràpids), dels quals 44 van ser positius. Des que va assumir la realització de les proves PCR, el passat 11 de maig, el CAP ha realitzat ja 9.117 PCR, i des del 2 de novembre, 2.237 tests d'antígens. Actualment, a Olesa hi ha 145 casos positius per covid-19 amb seguiment domiciliari.

Les dades no són esperançadores, perquè a l'Hospital comarcal de Martorell, dilluns només hi ha una persona d'Olesa ingressada, i les residències del municipis totes estaven lliures de covid. A les escoles hi ha més activitat vírica, amb 9 grups confinats de diferents centres educatius.

L'Alcalde d'Olesa, Miquel Riera, ha insistit en la necessitat que la ciutadania continuï extremant les mesures de precaució per evitar contagis tenint en compte que aquesta tendència a la baixa «encara no ha arribat als hospitals i les UCI». L'estat de la pandèmia també continua mantenint els CAP, entre ells el CAP Olesa, en una situació que fa que s'hagi hagut de reorganitzar el servei per posar més esforços en la realització de proves PCR i tests d'antígens, i l'atenció a escoles i residències, principalment.