Segueix-nos a les xarxes socials:

L'administració de la segona dosi a professionals d'Althaia s'ajorna quatre dies

S'havia programat per a aquest dijous, divendres i dissabte i es durà a terme dilluns, dimarts i dimecres

Els problemes de subministrament de les vacunes contra la covid han provocat que s'ajorni 4 dies l'administració de la segona dosi als 1.808 professionals de la Fundació Althaia de Manresa que els dies 14, 15 i 16 de gener, van rebre la primera. S'havia programat que aquesta segona i última dosi s'administrés a partir de demà, també durant 3 dies, just 21 dies després de la primera injecció, que és el que es recomana. Salut, però, ja va anunciar que davant la manca de vacunes es duria a terme entre els dies 21 i 28 (veure Regió7 del dissabte, 30 de gener).

La d'Alhaia va ser la primera vacunació massiva que es va dur a terme a les comarques centrals sota la coordinació de l'equip de Salut que administra la vacuna a les comarques del Bages, Berguedà i Moianès.

Professionals sanitaris i no sanitaris que treballen a la institució es van vacunar entre els dies 14 i 16 de gener. En total van rebre el fàrmac 1.808 persones en el que es va considerar com una mena d'assaig per quan la vacunació s'hagi d'estendre a la població en general. Un 80 % del personal d'Althaia es va inscriure prèviament per rebre la vacuna.

Prem per veure més contingut per a tu