L'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Baix Ebre) ha sigut l'escenari d'aquesta emotiva història. Una parella de 54 i 58 anys, tots dos ingressats al mateix centre per coronavirus, es van casar d'urgència a la unitat de cures intensives tan sols minuts abans de ser sedats i intubats.

Tal com va publicar el 'Diari de Tarragona', la parella originària del Deltebre va ingressar la setmana passada en un estat greu a causa de les complicacions que la covid-19 els havia causat. En ser traslladats a l'uci, tots dos van expressar el seu desig de casar-se.

La parella ja havia iniciat anteriorment els tràmits per oficialitzar la unió; no obstant això, a causa de l'emergència sanitària, encara no havien pogut fer-ho. Després d'analitzar la gravetat de l'estat dels pacients, el personal de l'hospital va decidir tirar endavant l'enllaç abans d'intubar-los.

Fins a l'hospital es van desplaçar un jutge, un secretari judicial i un forense per oficialitzar els tràmits, protegits en tot moment amb els equips EPI. Els mateixos metges del centre van fer de testimonis de l'enllaç.