Un jove de 15 anys està en estat crític després de patir un accident amb un quad en un camí d'Alcarràs (Segrià) aquest diumenge a la tarda. A primera hora d'aquest dilluns el Servei Català de Trànsit havia informat de la mort del menor, informació que ha estat corregida al migdia.

Per causes que encara s'estan investigant, cap a les 5 de la tarda d'aquest diumenge es va produir una sortida de via d'un quad amb tres ocupants menors d'edat. A conseqüència de l'accident, un dels menors va resultat ferit en estat crític i va ser traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Un dels altres menors va resultar il·lès i el tercer va patir ferides lleus. Els Mossos van rebre l'avís a les 17.14 hores pel sinistre viari al camí rural de les Fites, a 500 metres de l'N-IIa a Alcarràs.

Segons han explicat els Mossos a l'ACN, els tres menors anaven sense casc i van agafar prestat d'un conegut un quad d'alta cilindrada, que només es pot conduir amb més de 18 anys. Els altres dos menors tenien 17 i 15 anys. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).