El Centre Sanitari del Solsonès ha detectat nou positius durant les festes de Setmana Santa, una xifra que quasi quintuplica la de la setmana anterior, quan van diagnosticar-se únicament dos contagis a tota la comarca. La majoria de casos, un total de set, s'han conegut a partir de 48 proves PCR i la resta, mitjançant 43 tests d'antígens ràpids. Les dades difereixen de les publicades per la Generalitat ja que les del Centre Sanitari comptabilitzen el cap de setmana i la Generalitat en el seu darrer balanç no.

Aquestes dades suposen un lleuger repunt en el nombre de contagis, si bé el risc de rebrot al Solsonès continua baix, amb 128,01 punts a nivell de comarca i 32,99 a Solsona. Pel que fa a la velocitat de propagació de la covid-19, al Solsonès puja fins a 2,14, la qual cosa significa que l'epidèmia creix, mentre que a la capital comarcal es manté a 1. En aquest context, el curs escolar ha arrencat el tercer trimestre sense cap grup confinat.

El Centre Sanitari i l'Ajuntament de Solsona reiteren el prec a la població que mantingui les mesures de precaució i prevenció per tal d'evitar que hi hagi nous contagis, tenint en compte que a Catalunya aquests dies festius s'han tancat amb un increment de la pressió assistencial.