La flexibilització de les restriccions de mobilitat per part del Procicat a Catalunya va permetre que fins a 600 persones s'apropessin a l'Oficina de Turisme del Solsonès durant la Setmana Santa.

Coincidint amb els festius, els dies amb més afluència de turistes van ser el divendres Sant, el dissabte i el diumenge de Pasqua, dies on es van concentrar el 56% de les consultes.

Segons apunta l'oficina de Turisme, la procedència dels visitants va ser majoritàriament de Barcelona i la seva àrea metropolitana, seguit de les capitals de Lleida i Tarragona.

Arran de la Covid-19, les activitats a l'aire lliure han guanyat més adeptes, i un clar exemple ha estat al Solsonès. Les activitats amb més afluència durant la Setmana Santa van ser les rutes de senderisme, les rutes pel nucli històric de Solsona, les visites guiades i les excursions a la Vall de Lord.

A més, la pandèmia ha potenciat el turisme de proximitat. En aquest cas, l'Oficina de Turisme reporta un augment de persones que viatjaven en autocaravana que buscaven un lloc tranquil per pernoctar.