A finals de març, diversos polítics de les formacions Cs i el PP van participar en una festa il·legal a Sòria en la qual també hi va ser present la presentadora i cantant Leticia Sabater.

El coordinador de l'agrupació local de Ciutadans a Sòria, Rubén Morales, ha dimitit d'aquest càrrec després de conèixer-se la notícia de la festa celebrada en un establiment hoteler de Medinaceli de la seva propietat.

Entre els assistents s'hi trobaven càrrecs polítics de la formació taronja i també del PP, com el tinent alcalde de la localitat, el popular José Soriano, segons ha informat el "Diario de Castilla y León".

La festa es va celebrar el passat 27 de març, encara que no ha transcendit fins a aquesta setmana en difondre's un vídeo en les xarxes socials en el qual es pot comprovar la presència en un bar d'una vintena de persones, la majoria sense mascareta i sense respectar la distància de seguretat.

La formació taronja ha acceptat la dimissió de Morales i ha recordat que les restriccions sanitàries (higiene de mans, distància de seguretat, ús de màscares o la limitació d'aforaments) tenen com a objectiu contenir la dispersió de la pandèmia i són d'obligat compliment per a tots els ciutadans, sense excepció.

"Els càrrecs polítics -ja siguin públic o orgànics o de qualsevol formació- tenen la responsabilitat de ser exemplars", ha subratllat.