Segueix-nos a les xarxes socials:

Una dona acusa Bob Dylan d’haver abusat sexualment d’ella als 12 anys

La demandant assegura que el músic va utilitzar «drogues, alcohol i amenaces de violència física»

Una dona acusa Bob Dylan d’haver abusat sexualment d’ella als 12 anysEFE

El cantautor Bob Dylan ha sigut acusat d’abusar sexualment d’una menor de 12 anys després d’haver-li donat drogues i alcohol al seu apartament de Nova York el 1965, segons una nova denúncia presentada.

La demanda assenyala que el llegendari músic va utilitzar el seu estatus per guanyar-se la confiança de la presumpta víctima «com a part d’un pla per assaltar i abusar sexualment d’ella», apunta la documentació presentada al Tribunal Suprem de Manhattan, que identifica la denunciant només com a J.C. «Bob Dylan, en un període de sis setmanes entre l’abril i el maig del 1965, es va fer amic i va establir una connexió emocional amb la denunciant», afegeix el document legal, presentat divendres passat per la presumpta víctima, una dona de 68 anys de la localitat de Greenwich (Connecticut).

A més, acusa Dylan, de nom real Robert Allen Zimmerman, d’establir aquesta connexió perquè la presumpta víctima estigués menys cohibida per «abusar sexualment d’ella» amb l’ajuda de «drogues, alcohol i amenaces de violència física», la qual cosa li va causar danys emocionals i psicològics que perduren «fins a l’actualitat».

El suposat abús portat a terme pel responsable de ‘Blowin’ in the Wind’ va passar en nombroses ocasions i, al·lega, algunes a l’apartament que tenia Dylan en el famós Chelsea Hotel. La denunciant argumenta que les accions del cantautor, de 81 anys, l’han portat a tenir depressió i ansietat permanents que no li han permès portar a terme activitats normals. En concret, l’acusa d’assalt, agressió, detenció il·legal i danys emocionals, una cosa que el representant de Dylan ha negat a la pàgina web Page Six. «Aquestes acusacions de 56 anys d’antiguitat no són veritables i seran defensades vehementment», va dir l’advocat de l’artista, Daniel Isaacs. «La denúncia parla per si sola», va afegir.

La demanda va ser presentada aquest divendres, un dia abans que arribés a la seva fi el període que s’havia obert a Nova York per presentar càrrecs d’abusos sexuals infantils que havien prescrit sota una llei aprovada a l’estat el febrer del 2019.

Prem per veure més contingut per a tu