Segueix-nos a les xarxes socials:

Una tromba d’aigua inunda Benicàssim amb més de 150 litres en una hora

Es va haver de tallar l’N-340 durant el matí

Una tromba d’aigua inunda Benicàssim amb més de 150 litres en una hora

Localitats de la província de Castelló com Benicàssim van registrar ahir al matí pluges torrencials que van obligar a tallar la carretera N-340 durant part del matí al seu pas per aquest municipi, fet que va comportar grans retencions a la carretera que uneix Castelló amb Benicàssim. Els bombers van haver d’efectuar nombroses sortides perquè molts baixos i aparcaments subterranis van quedar inundats.

La desembocadura d’alguns barrancs va estar a punt de desbordar-se i els bombers van haver de rescatar una persona que havia quedat atrapada en un cotxe en una rotonda. A més, els serveis d’emergències van efectuar tasques de buidatge en un restaurant, en una gasolinera i en diversos garatges.

Durant el matí ja es van recollir 150 litres per metre quadrat a Benicàssim, 62,8 a Orpesa i 21,6 a Castelló. Cal recordar que la província està en alerta groga per pluges i possibilitat de calamarsa. El consorci de bombers de Castelló va mobilitzar cinc dotacions, tres unitats dels bombers forestals i una unitat amb dispositiu de grans dulls, així com dues unitats de comandament. Cap a les onze del migdia la pluja va donar un respir i va permetre que la situació s’anés normalitzant.

Prem per veure més contingut per a tu