Els Mossos d’Esquadra i la policia duanera de l’Agència Tributària estatal van detenir ahir almenys una cinquantena de persones en el marc d’un operatiu antidroga contra una organització que operava a diferents demarcacions de Catalunya tant en el cultiu de marihuana com en el posterior tràfic de la mateixa droga.

Durant el matí d’ahir es van dur a terme 37 entrades i es van intervenir diferents quantitats de droga, especialment marihuana, en diferents punts de Catalunya. En el dispositiu policial hi van participar efectius de diferents unitats, des del Grup Especial d’Intervencions, fins a la Brigada Mòbil, l’ARRO, la Divisió d’Investigació Criminal i la unitat canina, entre altres.

Entre els punts escorcollats durant l’operatiu antidroga destaca la Bisbal del Penedès (Baix Penedès) i Lloret de Mar (Selva). En aquest últim municipi, els agents van escorcollar des de primera hora del matí dues cases a la urbanització Condado de Jaruco, una altra a Serra Brava i una quarta a Roca Grossa. Els agents van intervenir aquest punt a les sis del matí i van extreure diverses bosses dels domicilis escorcollats. Es tractaria principalment de marihuana, segons va apuntar ahir ACN.

Per altra banda, a la Bisbal del Penedès van escorcollar una nau industrial al carrer Boters, on els agents policials van detenir dues persones. També van intervenir treballadors de l’empresa elèctrica.

Els agents policials també van intervenir ahir al Solsonès

L’operatiu antidroga que va acabar ahir amb una cinquantena de detinguts i 37 entrades en diferents punts del país també va afectar, gairebé de passada, a la Catalunya Central. Segons van confirmar fonts dels Mossos d’Esquadra a Regió7, ahir al matí també es va dur a terme una actuació al Solsonès en el marc d’aquesta operació.

Tot i això, encara es desconeix si es va fer més d’un escorcoll i/o detenció a la comarca i en quin municipi o municipis van actuar els agents dels Mossos i de la policia duanera de l’Agència Tributària estatal.