Els Mossos d’Esquadra coneixien la identitat del principal sospitós que ahir a la tarda va obrir foc contra un home al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs, segons les fonts policials consultades per El Periódico. També sabien que víctima i agressor es coneixien i que van entaular una virulenta discussió per un aparcament que va acabar de la pitjor manera: a trets. Els fets van passar sobre les 20.00 hores.

Segons els veïns de la Mina consultats, víctima i agressor es coneixien perquè són cosins. Tots dos tenen la mateixa edat, uns quaranta anys. El presumpte autor material dels fets residia a la finca del carrer de Rosalía de Castro al costat de la qual van tenir lloc els fets. És un edifici d’habitatges protegits on va ser reallotjat amb altres famílies fa poc més d’una dècada. Per a totes coincidir amb ell ha estat des de llavors un malson. «Tenia tota la comunitat aterrida. Ha fet fora quatre famílies amenaçant-les de mort. revelen afectats.

El sospitós, amb la seva família, va fugir de casa ahir a la nit després de matar presumptament el seu cosí. La seva marxa, tot i que per una tragèdia com el crim que va sobresaltar el veïnat, ha permès que molts veïns respirin alleujats.