Segueix-nos a les xarxes socials:

Quatre morts i un desaparegut al caure un bus al riu Lérez a Pontevedra

El vehicle es va precipitar al riu després de sortir-se de la via en un pont

Quatre morts i un desaparegut al caure un bus al riu Lérez a PontevedraEFE

Quatre persones han mort, una continua desapareguda i dues més han sigut rescatades al caure un autobús al riu Lérez a Cerdedo-Cotobade (Pontevedra) dissabte a la nit. A primera hora d’aquest diumenge els serveis d’emergència han recuperat el cos sense vida d’una dona, que ha elevat la xifra de morts a tres, ja que ahir a la nit es van localitzar els cossos de dues persones mortes. Poc després de la 1 del migdia d’aquest diumenge han localitzat una quarta persona de les que estaven desaparegudes.

A l'interior del vehicle hi viatjaven vuit persones. L'autobús, que procedia del centre penitenciari de Monterroso (Lugo), es va precipitar al riu després de sortir-se de la via en un pont i els equips d'emergències ja han aconseguit rescatar al conductor i a una passatgera. Els professionals han rescatat el cadàver d'un mort i han localitzat un segon cos, per la qual cosa són dues les morts confirmades de moment.

El bus accidentat al riu Lérez a Pontevedra

El succés es va produir a les 21.19 hores a la carretera nacional 541, en el quilòmetre 67,5, al seu pas per la localitat de Pedre, a Cerdedo-Cotobade. Des de primera hora del matí, el riu Lérez ha crescut per sobre del llindar de desbordament, fet que dificulta les tasques de rescat.

Prem per veure més contingut per a tu