Segueix-nos a les xarxes socials:

Vueling incorpora la tecnologia biomètrica: s'ha acabat portar documentació per pujar a l'avió

Perdre la documentació o bitllets pot passar, i gràcies a aquest nou sistema, tindrem una preocupació menys

Aeroports d'Espanya porten uns mesos amb aquest nou sistema incorporat, els vols conèixer?

Vueling incorpora la tecnologia biomètrica: s'ha acabat portar documentació per pujar a l'avió@ yanalya

Viatjar pot ser un plaer, si descomptem l'estona que perdem en embarcar; però això s'ha acabat. L'aerolínia de Vueling ha incorporat el reconeixement facial voluntari a diversos aeroports espanyols per tal d'evitar paperassa i cues innecessàries. La tecnologia biomètrica ja és una realitat i així ho demostren les grans empreses que comencen a donar-li forma. 

Si viatges amb Vueling podràs trobar aquest nou sistema, activat des del passat mes de novembre, als aeroports de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, Adolfo Suárez Madrid-Barajas, Palma de Mallorca Menorca i Eivissa.

En les pròximes setmanes, l'aerolínia espanyola començarà a incorporar-la als aeroports de Tenerife Nord i Gran Canària, convertint-se en la primera companyia a oferir el sistema de reconeixement facial a Espanya. Aquesta eina està basada en una tecnologia d'identificació a través del reconeixement de característiques físiques i intransferibles en els éssers humans.

L'aerolínia de Vueling utilitza la tecnologia més pionera del moment

En els pròxims anys, la tecnologia biomètrica es convertirà en la nova normalitat per viatjar, digitalitzant i agilitzant els processos de documentació als aeroports. Aquest sistema de reconeixement facial permet que els viatgers de Vueling puguin anar des del control de seguretat fins a l'avió sense mostrar la documentació.

Aquesta tecnologia, pionera a Europa, permet augmentar la seguretat, des que el viatger es registra online per fer el chek-in fins a agafar el vol. Els passatgers de Vueling hauran de registrar-se una única vegada al sistema biomètric, integrat a la mateixa aplicació, de manera que el passatger només s'haurà d'identificar una única vegada.

Prem per veure més contingut per a tu