Vueling incorpora la tecnologia biomètrica: s'ha acabat portar documentació per pujar a l'avió

Perdre la documentació o bitllets pot passar, i gràcies a aquest nou sistema, tindrem una preocupació menys

Aeroports d'Espanya porten uns mesos amb aquest nou sistema incorporat, els vols conèixer?

El reconeixement facial ha arribat a Vueling

El reconeixement facial ha arribat a Vueling / @ yanalya

Sofia Márquez

Viatjar pot ser un plaer, si descomptem l'estona que perdem en embarcar; però això s'ha acabat. L'aerolínia de Vueling ha incorporat el reconeixement facial voluntari a diversos aeroports espanyols per tal d'evitar paperassa i cues innecessàries. La tecnologia biomètrica ja és una realitat i així ho demostren les grans empreses que comencen a donar-li forma. 

Si viatges amb Vueling podràs trobar aquest nou sistema, activat des del passat mes de novembre, als aeroports de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, Adolfo Suárez Madrid-Barajas, Palma de Mallorca Menorca i Eivissa.

En les pròximes setmanes, l'aerolínia espanyola començarà a incorporar-la als aeroports de Tenerife Nord i Gran Canària, convertint-se en la primera companyia a oferir el sistema de reconeixement facial a Espanya. Aquesta eina està basada en una tecnologia d'identificació a través del reconeixement de característiques físiques i intransferibles en els éssers humans.

Un avión de Vueling

L'aerolínia de Vueling utilitza la tecnologia més pionera del moment / VUELING

En els pròxims anys, la tecnologia biomètrica es convertirà en la nova normalitat per viatjar, digitalitzant i agilitzant els processos de documentació als aeroports. Aquest sistema de reconeixement facial permet que els viatgers de Vueling puguin anar des del control de seguretat fins a l'avió sense mostrar la documentació.

Aquesta tecnologia, pionera a Europa, permet augmentar la seguretat, des que el viatger es registra online per fer el chek-in fins a agafar el vol. Els passatgers de Vueling hauran de registrar-se una única vegada al sistema biomètric, integrat a la mateixa aplicació, de manera que el passatger només s'haurà d'identificar una única vegada.