Almenys deu persones han mort en impactar aquest dilluns un míssil en un centre comercial en la localitat de Krementxuk, al centre d'Ucraïna, segons ha informat Kyrylo Tymoshenko, cap adjunt de l'oficina del president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski. Primer s'havia informat de dues víctimes, però la xifra va pujant mentre els Bombers treballen a l'edifici. El número de ferits també creix i en el darrer balanç són ja 40, bona part d'ells en estat greu.

El cap adjunt de l'oficina de Zelenski ha afegit que hi ha un operatiu de rescat treballant en el lloc. Al centre comercial es calcula que hi havia un miler de persones i l'atac ha causat una xifra de víctimes civils "impossible d'imaginar", segons Volodímir Zelenski. "El centre comercial està cremant, els bombers estan intentant extingir el foc, el nombre de víctimes és impossible d'imaginar", ha dit el president a Telegram.

L'alcalde de Krementxuk, Vitaliy Meletskiy, ha afegit a Facebook que el centre comercial era un lloc "molt concorregut" i ha assegurat que "hi ha morts i ferits", sense especificar. El president ucraïnès ha assegurat que el centre comercial no tenia "cap valor estratègic" per a Rússia.