Els Amics del Piromusical de la Coromina, a Cardona, han iniciat una campanya de micromecenatge que els ajudi a finançar l'espectacle de música i foc que preparen per a la festa major d'enguany, el 24 d'agost.

La campanya es fa a través de la plataforma Verkami, i ja és oberta per a tothom que hi vulgui contribuir. Per fer-ho, i per trobar més informació al respecte, s'ha de clicar a l'enllaç d'Internet http://vkm.is/lacoromina2014. l'objectiu és aconseguir 600 euros, que es destinaran íntegrament a finançar el piromusical. Si s'aconseguís superar aquesta xifra, l'organització planteja incrementar la quantitat de pirotècnia per a aquest any, o fer calaix per poder disposar ja d'una entrada de cara a la celebració del piromusical de l'any que ve.

Els mecenes que col·laborin en el projecte rebran una recompensa per la seva contribució, i que pot anar des de posar el seu nom als coets que es llançaran durant el piromusical, fins a accionar el botó que inicia el llançament. En qualsevol cas, les recompenses no es faran efectives fins a la celebració del piromusical, el proper 24 d'agost, dins els actes de la Festa Major de la Coromina.