Segueix-nos a les xarxes socials:

Bayés se suma als actes per la nena de Monistrol amb síndrome d'Angelman

La il·lustradora Pilarín Bayés ha creat una línia de productes al servei de la campanya solidària "Un bri d'esperança per a la Cristina", en benefici de Cristina Farreras, la nena de Monistrol de Montserrat que pateix síndrome d'Angelman.

Es tracta d'una samarreta, una bossa-motxilla i un imant de nevera amb un disseny propi que dóna imatge a la campanya, i que es podran adquirir en el decurs de la primera Caminada Solidària dels Àngels de la Cristina, que es farà a Monistrol el diumenge 19 d'abril. També es podran trobar a la web www.angelmancristina.cat, que ha dissenyat de forma desinteressada la companyia Megafonweb.

La caminada del dia 19 tindrà un recorregut de 4 quilòmetres, amb sortida i arribada a la plaça de la Font Gran. La inscripció és gratuïta, i els participants seran obsequiats amb un esmorzar a la Font del Baldiri, i amb un vermut a la plaça de la Font Gran, on es faran altres activitats, i hi haurà la parada solidària de la campanya. Els més petits tindran una activitat pròpia amb el nom de Tresors de Taps Solidaris; una gimcana en què se'ls explicarà la iniciativa de recollir taps per a la campanya.

Prem per veure més contingut per a tu