Segueix-nos a les xarxes socials:

L'observatori de Castelltallat acaba les obres de reforma

L'Ajuntament de Sant Mateu ha realitzat una vintena d'actuacions per millorar l'estat de les instal·lacions

L'observatori de Castelltallat acaba les obres de reformaaj. sant mateu

L'Ajuntament de Sant Mateu de Bages ha finalitzat el projecte de rehabilitació que s'ha portat a terme a l'Observatori de Castelltallat amb una vintena d'actuacions diferents que han servit per millorar l'estat de les instal·lacions de l'observatori i de l'edifici de la rectoria, segons ha informat el consistori.

Els treballs -que s'han finançat amb una subvenció de 50.000 euros de la Diputació de Barcelona- han permès pavimentar la zona d'accés a l'edifici de la cúpula, reparar les baranes de fusta, rehabilitar la pintura de la cúpula metàl·lica de l'observatori i repintar l'esmalt sintètic, entre d'altres.

A l'edifici annex de la rectoria, on hi ha el centre d'interpretació, també s'han fet tasques de millora per donar més confortabilitat i versatilitat, com ara l'enderroc d'un envà per engrandir els espais i l'enrajolat de parets. Paral·lelament, també s'ha portat a terme la rehabilitació de la coberta de la sala d'entrada a l'edifici, afectada per filtracions d'aigua, amb la impermeabilització i substitució de les teules deteriorades.

Prem per veure més contingut per a tu