Segueix-nos a les xarxes socials:

ERC de Sant Fruitós considera que el projecte no està justificat

Els republicans també han presentat al.legacions a l'avanç de modificació

El grup municipal d'ERC a Sant Fruitós també ha entrat al.legacions a l'avanç de modificació del POUM en el sector on un promotor privat proposa construir un hotel, restaurant i gasoliner davant del Parc de l'Agulla.

Els republicans consideran, principalment, que el projecte no està justificat i que es contradiu amb plans de planejament de rang superior. Entre altres arguments, afirmen que «No s´exposa enlloc cap estudi real de les necessitats d´aquesta tipologia de serveis envers els usuaris del Parc de l´Agulla; en canvi, sí que queda clar que la tipologia de serveis que s´ofereixen són encarats a un tipus d´usuaris completament diferents dels actuals».

En aquest sentit, diuen que «no s´han trobat per enlloc els arguments de necessitats i iniciativa de l´activitat, i menys encara, necessitat i conveniència d´aquesta que poguessin legitimar la proposta. Tampoc no s´argumenta cap dels supòsits que permetrien autoritzar les

edificacions de nova planta. No es justifica l´adequació als redactats previs. Pel que fa a l´oportunitat, l´actuació prevista és contradictòria a un parc agrari i de lleure, essent aquesta la qualificació que té l´espai».

Esquerra també subratlla que hi ha « fins a cinc figures de planejament vigents que són de rang superior al que presenta l´Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, i a les quals es fa cas omís encara que en el seu moment vagin ser acceptades pel propi ajuntament. Entre aquestes cinc figures hi ha el propi POUM de Sant Fruitós».

Prem per veure més contingut per a tu