Segueix-nos a les xarxes socials:

Denunciat penalment el conductor begut que va provocar un accident a la C-55

El passat 12 de juliol, un veí de Callús de 42 anys quadriplicava la taxa màxima permesa quan va patir el xoc

Denuncien un conductor al Bages per quadruplicar la taxa d'alcoholèmia després de patir un accident a la C-55

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment el passat 12 de juliol un conductor de 42 anys i veí de Callús per quadruplicar la taxa màxima d'alcohol després de patir un accident a la C-55. Els fets van ocórrer pels volts de les onze de la nit al quilòmetre 32 de la C-55, dins el terme municipal de Manresa.

Els mossos van rebre un avís a través del 112 que s'havia produït un accident de trànsit per un encalçament entre dos turismes, sense ferits i només amb danys materials. Quan els agents van arribar al lloc van fer les comprovacions pertinents i van observar que un dels conductors tenia símptomes evidents d'anar sota la influència de begudes alcohòliques. Van sotmetre els dos conductors a la prova d'alcoholèmia, i un d'ells va donar un resultat positiu de 1,12 mg/l aire expirat, quatre vegades per sobre de la taxa permesa, que és de 0,25 mg\/l.

El conductor va quedar denunciat per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques i haurà de comparèixer davant del jutge quan aquest el requereixi.

Prem per veure més contingut per a tu