Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós trasllada la Diada al Bosquet per les obres al Cobert del Batre

Els actes començaran la vigília de la Diada amb una marxa de torxes organitzada per l'ANC de Sant Fruitós

Les obres que s'estan duent a terme des de dilluns al cobert i l'entorn de l'antiga màquina del batre de Sant Fruitós obligaran aquest any a traslladar els actes de la Diada a la zona de la pista del Bosquet i la plaça d'Alfred Figueras.

Els actes començaran la vigília de la Diada amb una marxa de torxes organitzada per l'ANC de Sant Fruitós, amb un recorregut que començarà a les 9 del vespre a la plaça de l'Església i s'acabarà a la plaça d'Alfred Figueras.

En aquest mateix lloc, l'endemà es reprendran les activitats amb un esmorzar popular a 3/4 de 10 del matí, i a les 10 s'hissarà una nova senyera i es cantarà Els Segadors. Tot seguit, hi haurà sardanes amb la cobla Ciutat de Manresa, i l'acte religiós a la parròquia.

L'acte institucional començarà a 1/4 de 12, també a la pista del Bosquet i la plaça, amb l'actuació de l'Agrupació Coral Sant Fruitós, la lectura del manifest, i el parlament de l'alcalde, Joan Carles Batanés. Tot seguit, ball de gegants, i a partir de la 1, els busos cap a Berga sortiran de la carretera de Vic.

Prem per veure més contingut per a tu