El PDeCAT de Sant Joan de Vilatorrada ha escollit Carles Juanpere Pérez com a president de la primera executiva local que constitueix el partit des que va adquirir aquest nom. Era l'única candidatura que es presentava, i ha estat escollida per unanimitat en la primera assemblea del Partit Demòcrata a Sant Joan (la cinquena que es fa a la comarca, després de Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Talamanca i Sant Fruitós).

Juanpere és biòleg, i de professió és comercial industrial, hospitalari i gestor de compres. Actualment treballa en una empresa de transport adaptat al servei de l'Ajuntament de Manresa.

El mateix Juanpere va ser l'encarregat de presentar a l'assemblea la resta de membres de la candidatura. Són Miquel Pujol Graset, Ester Ros Pich, Eduard Mata Riu, Antònia Capdevila Raspall, i Laura Vilanova Navarro.

Eduard Mata també va intervenir en l'acte, com a president local sortint, i va fer una valoració de les tasques realitzades fins ara. Igualment, va parlar la presidenta comarcal del partit al Bages, Ivet Castaño.

Per la seva banda, Carles Juanpere va agrair la confiança dipositada en ell i en tot el seu equip per part dels associats del partit, que van votar unànimement aquesta candidatura. Va assegurar que des d'ara mateix la nova executiva començarà a treballar «pel poble i pels associats, amb il·lusió, responsabilitat i compromís».