Segueix-nos a les xarxes socials:

Artés posa en marxa una App perque els veïns puguin comunicar incidències

Mitjançant l'aplicació el ciutadà pot fer un seguiment de la resolució del fet del qual ha alertat

La regidoria de Noves Tecnologies d'Artés ha posat en marxa una APP (aplicació per a telèfons mòbils i tauletes) destinada a millorar la relació i comunicació entre la ciutadania i l'Ajuntament.

Aquesta nova aplicació, que ha estat desenvolupada per l´empresa tarragonina Technodac i que es diu Artés APProp, està ja disponible tant per a aquells telèfons que facin servir el sistema operatiu IOS (Apple Iphone) com per a aquells que funcionen sobre Android, i la descàrrega és completament gratuïta i accessible des dels repositoris d'aplicacions de cada mòbil. Mitjançant la nova app es podran consultar les notícies, l´agenda, informació d'interès i rebre notificacions push (missatges que s´envien de forma directa als dispositius mòbils), per estar informats de les últimes novetats. L´usuari també podrà utilitzar l´app per avisar d'incidències a la via pública i fer-ne un seguiment de la seva alerta fins que aquesta quedi resolta. Amb aquesta app, es busca la implicació dels veïns en la gestió d´Artés, fomentant la participació ciutadana i establint un nou canal de comunicació directe, eficient i gratuït. Artés APProp aplica la filosofia smart city, evitant que els veïns perdin el temps informant de les incidències per telèfon o presencialment.

Un cop instal·lada, quan es detecti una incidència es pot crear un avís. Cal seleccionar una categoria d´entre un llistat predefinit (enllumenat, jardineria, carrers, porta a porta...), introduir una petita explicació, adjuntar fins a quatre fotografies i geolocalitzar la posició de la incidència fent servir el GPS del mòbil. Un cop fet això l´avís s´envia a l´Ajuntament, que el processa i el reenvia al departament corresponent. Un cop engegat el procés, l´Ajuntament notifica, a través de missatges al mòbil, la resolució o els canvis d´estat de la incidència a l´usuari que ha enviat l´avís.

Prem per veure més contingut per a tu